Wednesday, September 17, 2008

Loco Erasmus Karaoke

Enne kui Locosse jõuame on vaja veel päeva tegemistest ka kirjutada:)
Kella kümneks läksime kooli. Täitsime koos sõidusoodustuse ja semestripileti taotlust ja olime raamatukogus ning püüdsime end ainetele regada. Arvutid ei armastanud mind täna, aga lõpuks sain ikka oma ained sisse kanda. Nüüd mõtlen, et äkki peaks ikka asju juurde võtma veel, et Eestis mingigi võimalus oleks kooli lõpetada millalgi. Õnneks on sellega veel aega :)
Kella kaheks läksime 7 Stern Bräu' sse. See on kõrts, külalistemaja ja pruulikoda kõik ühes. Kuna juba seal olime, siis oli ju vaja ka üks õlu juua. Õnneks oli neil ka väikseid klaase ja nii suutsin ühe 0,3l heleda õlle ikka ära juua. Juani juurest maitsesin ka chilliõlut - oli tuline kogemus :P
Rohkem pilte on siin.
Pärast seda käisime koolis Thomase juures, sest meil oli ühe ainega mingi jama. Selgus, et seda ei loeta enam, aga saime ühe asendusaine.
Kell oli juba pool 5 kui koju jõudsime. Lõunauinak jäi vahele täna, sest kogu aeg kulus piltide üleslaadimisele ja blogimisele jne. 20.30 asusime jälle oma pühale teekonnale klubipiirkonda:). Kolmapäeviti on karaokepidu Locos. Ja see oli ikka tõsiselt loco, mis seal toimus. Ruumi oli veel vähem kui esmaspäeval. Inimesed lihtsalt liibuvad üksteise vastu (rääkides private spacest, eksole:S) Aga nagu öeldakse, inimene harjub kõigega :)

No comments: