Sunday, September 21, 2008

Nädalavahetus

Laupäeva hommikul kl 10 pidime meie grupi tüdrukutega Naschmarkti juures kokku saama, aga kuna reede õhtu venis kuidagi pikale, siis mina igatahes ennast voodist välja ei suutnud ajada. Üks põhjus, miks õhtu pikale venis oli see, et saime tuttavaks ühe tüübiga 3. korruselt. Flarence peaks ta nimi olema. Ta on suurepärane näide sellest, et inimesi on ikka igasuguseid :D. Näiteks oli tal 5-liitrine vein, mida ta siis meile jagas ise öeldes, et see pole üldse hea vein, aga see polegi oluline, peaasi, et purju teeb :). Siis ta kogub porgandimahla pakke ja kavatseb nendest seina ehitada, et siis sellest purjus peaga läbi joosta. Ja õues seisab tema mersu, millel on silt "MÜÜA", sest tal on ainult 120 eurot veel ja kui ta autot maha ei müü, siis ta ei tea mida teha. Aga õnneks andis ta ema talle 10 kg kartuleid:). Aga muidu on ta tore :)
Laupäeva päeval otsisime postkontorit, et Karit saaks paki oma sõbrannale saata. 1. Bezirgis oli üks postkontor, mis polnud laupäeval kinni ja sinna me läksimegi. Teel sinna sattusime Stephanplatzil Dr. Klouni etendusele. Kuna ilm oli äärmiselt vastik (tuul ja vihm), siis me kauaks õue ei jäänud vaid sõitsime koju tagasi ja tegime süüa hoopis. Kui kõht täis sai, siis pidi loomulikult lõunauinaku tegema (uskumatu milline unimüts ma siin olen, ainult magaks)
Õhtul oli lausa kaks plaani - kas minna Erasmuslastega peole või Deladapi kontserdile. Kuna peole saab ka teine kord minna ja kontserdile mitte, siis otsustasime kontserdi kasuks. Ja ei pidanud kahetsema. Uskumatult lahedad on nad. Ja nad tegid KOLM tundi jutti kontserti. Ma ei kannatanud enam seda suitsuhaisust lämbet õhku välja ja veetsin viimased pool tundi õues, aga muidu oli superlahe. Siit saab neid kuulata.
Ja tema on Alen. Elab meie ühikas ja on superandekas. Kontserdilt jõudsime koju vist u pool kolm ja siis oli küll küsimus, et kas me hommikul kl poole 10 ennast üles saame, et Hofburgi minna. Marek nimelt oli mingi mänguga piletid sinna ekskursioonile võitnud ja kustus meid kaasa. Alguses oli ka dilemma selles, et Red Bulli lennupäev algas kl 11, aga lõpuks klappis kõik suurepäraselt. Igaljuhul kl 9.45 olime me kenasti kogunenud ja võisime Hofburgi jalutada (kesklinnas elamise luksus :)). Alguses otsisime seda kohta, kus me kogunema pidime ja lõpuks ikka leidsime ka:). Väga uhke oli seal kõik, mõned pildid panin ka Picasasse, eks vaadake sealt. Ekskursioon lõppes meile eksklusiivselt külaskäiguga veinikeldrisse, kus saime ka Hofburgi veini maitsta, mis kl 11 ja tühja kõhu peale just parim mõte polnud :P.
Edasi läksime Donauinselile Red Bulli lennupäeva vaatama. Rahvast oli vaatamata halvale ilmale päris palju. Jõudisme kohale veidi enne 12 ja siis hüppas alles esimene tiim, seega ilma me eriti millestki ei jäänud. Raha oli ürituse alla muidugi korralikult pandud - suur ekraan ja mitmed mitmed kaamerad jne. Kuna tiime oli kokku 40, siis kõiki me ära vaadata ei jõudnud, sest vihma hakkas ka sadama. Aga eks sealgi oli igasuguseid karvaseid ja sulelisi nagu meilgi. Tahaks muidugi, et Karsumm ka millalgi nii võimas oleks :) Mal sehen...
Rohkem pilte näete Picasas:)

No comments: