Saturday, September 27, 2008

Schloss Schönbrunn ja lammas

Kella kaheks oli meil Erasmuslastega bowlinguturniir planeeritud, kuid mõtlesime Saraga ka hommikupoolikut ära kasutada ja Schönbrunni lossi uudistama minna. Ja me ei pidanud oma varsemat ärkamist kausutama. Käisime ka lossis sees, olgugi, et see u 12 euri maksis, aga see oli seda enam kui väärt. Nägime lossi 40 tuba ja saime tuurile kaasa seadeldise, mis meile iga toa kohta oma loo rääkis. Väga huvitav ja ilus oli. Sees kahjuks pilti teha ei võinud, seega tuleb teil kõigil seda oma silmaga vaatama tulla :)
Jalutasime ka aias ja nautisime suurepärast vaadet, mis sealt avanes. Ma lähen sinna kindlasti tagasi, siis kui päiksepaisteline ilm on.
Kell kaks jõudsime Alser Strassele ja läksime bowlingut mängima. Bowlinguraja põrand oli uskumatult libe ja sellepärast oli alguses tõsine oht kukkuda. Lõpuks harjus küll ära, aga päris õiget mängu siiski välja ei tulnud. Pärast bowlingumängu näitas Jan meile türklaste linnaosa ja nende turgu ja söömas käisime ka ühes Türgi restoranis. Tellisin lambaliha praekartulitega. Tuletatagu mulle edaspidi meelde, et mulle maitseb lambaliha vaid šašlõkina!

No comments: